Proteinrig koldskål med jordbær og banan

Af d. 21. maj 2013

Nu nærmer sommeren sig heldigvis med raske skridt, og det er ved at være tid til  de lette og læskende sommerretter. En klassiker er koldskålen, som smager helt  vidunderligt – og som samtidig indeholder masser af protein og forholdsvis få  kalorier. Der er selvfølgelig sukker i, men i denne opskrift er det så lidt, at man  sagtens kan tillade sig en skålfuld en gang eller to om ugen.

Opskriften er til 1 person

  • 1 pasteuriseret æg
  • 1 spsk. sukker
  • 2½ dl kærnemælk
  • Korn fra ¼ vaniljestang
  • 50 gram jordbær
  • 50 gram banan

Sådan gør du

Pisk æg, sukker, vanilje og kærnemælk sammen. Pynt med den udskårne frugt.

Du kan også vælge, at blende frugten med koldskålen og dermed få den mere smoothie-agtig.

Næringsindhold

295 kcal fordelt på:

  • 17 gram protein (23 E-%)
  • 7,7 gram fedt (23,2 E-%)
  • 39,9 gram kulhydrat (53,8 E-%)
  • Skriv en kommentar

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.