Proteinrig koldskål med jordbær og banan
Nu nærmer sommeren sig heldigvis med raske skridt, og det er ved at være tid til de lette og læskende sommerretter. En klassiker er koldskålen, som smager helt vidunderligt – og som samtidig indeholder masser af protein og forholdsvis få kalorier. Der er selvfølgelig sukker i, men i denne opskrift er det så lidt, at man sagtens kan tillade sig en skålfuld en gang eller to om ugen.
Opskriften er til 1 person
- 1 pasteuriseret æg
- 1 spsk. sukker
- 2½ dl kærnemælk
- Korn fra ¼ vaniljestang
- 50 gram jordbær
- 50 gram banan
Sådan gør du
Pisk æg, sukker, vanilje og kærnemælk sammen. Pynt med den udskårne frugt.
Du kan også vælge, at blende frugten med koldskålen og dermed få den mere smoothie-agtig.
Næringsindhold
295 kcal fordelt på:
- 17 gram protein (23 E-%)
- 7,7 gram fedt (23,2 E-%)
- 39,9 gram kulhydrat (53,8 E-%)