Post Boot Camp af Brian Lykke

Af d. 14. november 2014

Brian Lykke var tilbage i januar på mit 12 ugers Boot Camp forløb. For mig er det altid interessant at være i dialog med deltagerne efterfølgende for at få kendskab til, hvordan det går med de nye “sundere” vaner. Her kan du læse Brians beretning om sommerferie og at komme tilbage på rette spor.

“Jeg tog et bootcamp forløb i foråret. Og hold da fast hvor det gik over stok og armvægte. Mit kondital fløj i vejret og min holdning ændrede sig fra en Quasimodo lignende skikkelse til en rank statue af vand og beton! Jeg trænede hver anden dag i to måneder i streg og rørte ikke alkohol i samme periode. Det var SVINE fedt! Men. Så. Kom. Sommeren… Én ting er at være i et forløb med Lottes skiftevis blide og skiftevis sergentagtige kommandoer at lægge ører til og leve op til. Noget andet er at blive sluppet ud af det lækre træningscenter og i armene på solskin, Rosé, festivaller og masser af dejlige unge sommerkvinder som bare… slet ikke kigger min vej. Men alligevel. Solen, vinen og festivallerne var sådan set også rigeligt. Jeg glemte sgu ret hurtigt den kontinuerlige træning og den gode kost… Og det var en skide sjov sommer! Men så skete der noget interessant. Efter Skanderborg Festival i august vågnede jeg op men en følelse af at jeg slet ikke havde det fedt. Og ja, gu havde jeg tømmermænd men der var noget ud over det. Jeg kunne mærke at min jernform allerede var ved at aftage ret så kraftigt. Så helt af sig selv kom der et ordentligt los i røven. Min krop ville simpelthen ikke acceptere en tilbagevenden til lidt for meget vin i hverdagen og alt for meget i weekenden og en masse unge kvinder i byen der alligevel slet ikke kigger min vej – hvem gider det? Så siden midten af august har den stået på go gammel Arndal anbefalet kost og en god del træning. Ikke helt nok træning men jeg er på vej mod at træne 3 dage om ugen. Det er ret vildt hvor hurtigt man kan komme i kanonform – men det er altså meeeeget hurtige at vende tilbage til de dårlige vaner. Så hæng i derude! Du kan godt og du ved jo at det er det bedste for dig.”

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *