Pandekager du må lave :)

Af d. 31. august 2013

Her foto af dagens morgenmad indtaget på tagterrassen.

Lidt bacon og jordbær og så de helt fantastisk pandekager, som jeg klart vil anbefale til en næsten hver lejlighed.

Dejen består af banan, æg og rismel. Hvis jeg kun laver til mig selv er det to æg, en halv banan og en spiseske fuldkorns rismel. Og laver jeg til hele familien og eller gæster til brunch ganger jeg op derfra.

Hælder det hele i en blender. Nogle gange laver jeg dem tynde som almindelige pandekager. Og i hverdagen har jeg med at hælde hele masse på på en gang og stege en store pandekage med svag varme, mens jeg tager et bad og gør mig klar.

Børnene elsker dem – og de er sunde. Og sidst jeg havde gæster til brunch troede det var en amerikansk opskrift. Smager også fantastisk med sirup på.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *