Pandekage wrap med laks og pocheret æg

Af d. 4. december 2017

I dag får du opskriften på nogle gode pandekager, som du kan bruge på mange forskellige måder. Dvs. med mange forskellige former for fyld.

BASIS PANDEKAGE WRAP

  • 100 gram boghvede mel
  • Et stort æg
  • 300 ml vand eller mælk
  • Evt. lidt sort peber

PANDEKAGE WRAP MED LAKS OG POCHERET ÆG

Forberedelsestid 10 minutter

  • 2 æg
  • 2 basis pandekager
  • 2 skiver røget laks (cirka 60 gram)
  • Saft af en ½ citron

Hæld vand og en lille smule eddike i en gryde og bring det i kog. Slå æggene ud heri. Pocher æggene til de bliver faste, uden at blive hårde. Tag dem af.

Lun de allerede tilberedte pandekager på en opvarmet pande. Når pandekagerne vendes, lægges først laksen på, herefter citronsaft og til sidst æggene. Pandekagen foldes og lunes kort på panden inden den serveres.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.