Pandekage wrap med laks og pocheret æg
I dag får du opskriften på nogle gode pandekager, som du kan bruge på mange forskellige måder. Dvs. med mange forskellige former for fyld.
BASIS PANDEKAGE WRAP
- 100 gram boghvede mel
- Et stort æg
- 300 ml vand eller mælk
- Evt. lidt sort peber
PANDEKAGE WRAP MED LAKS OG POCHERET ÆG
Forberedelsestid 10 minutter
- 2 æg
- 2 basis pandekager
- 2 skiver røget laks (cirka 60 gram)
- Saft af en ½ citron
Hæld vand og en lille smule eddike i en gryde og bring det i kog. Slå æggene ud heri. Pocher æggene til de bliver faste, uden at blive hårde. Tag dem af.
Lun de allerede tilberedte pandekager på en opvarmet pande. Når pandekagerne vendes, lægges først laksen på, herefter citronsaft og til sidst æggene. Pandekagen foldes og lunes kort på panden inden den serveres.