Opskrift: Snickerskugler

Af d. 23. januar 2016

Her en opskrift fra min niece i Jylland jeg tænker vi på prøve – synes du ikke:))

Jeg elsker de her snickers-kugler og har faktisk altid en omgang i fryseren. De er nemlig geniale, da de sagtens kan spises direkte fra fryseren, de skal bare ud ca. 10 før, så man kan hurtigt lige finde dem frem til hvis man trænger til noget sødt til en kop te om aftenen. Mange af mine veninder siger de ikke kan lide dadler – eller peanutbutter for den sags skyld, men alligevel elsker de alle sammen de her kugler – de smager virkelig af snickers, bare meget bedre, fordi de er lavet af ordentlige ingredienser og god chokolade.

23 stk:

  • 120 g. bløde dadler uden sten
  • 70 g. salte peanuts
  • 1 stor spsk naturlig peanutbutter
  • 35 g. 70-80 % chokolade

Bland dadler og peanuts i en minihakker eller foodprocessor. Der må gerne være lidt stykker peanuts tilbage, så der er lidt knas I kuglerne. Tilføj peanutbutter og kør til det er blandet godt sammen. Tril massen til små kugler, mens du smelter chokoladen i et vandbad eller chokoladesmelter. Jeg plejer lige at smide dem 10-15 i fryseren først, så er det ikke så klistret. Vend derefter kuglerne I chokolade og stil dem igen til afkøling til chokoladen er størknet.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *