Opskrift: Laks med fennikel og grapefrugt

Af d. 22. marts 2016

Tilberedningstid: 20 minutter

Ingredienser:

  • 2 laksefileter med skind, ca. 50 gr.
  • 2 spsk. grapefrugtsaft
  • ansjosfilet i olie, drænet.
  • 6 store kviste frisk koriander
  • Friskkværnet sort peber

Rengør laksen og læg fileterne på et stykke staniol med skindet nedad. Staniolet skal være stort nok til at du kan pakke laksen ind.

Miks grapejuice og ansjos sammen med en gaffel i en skål, og hæld det udover laksen. Læg fennikel og peber øverst på laksen, inden du pakker dem ind.

Opvarm ovnen til 50 grader og bag laksen i 0- 5 minutter i en 50 grader varm ovn. Hæld saften over laksen inden servering, for at give ekstra smag.

YOGHURT- OG INGEFÆRMARINADE – LIDT LÆKKERT TIL LAKSEN

Tilberedningstid: 5 minutter

Ingredienser:

  • 3 spsk. yoghurt naturel
  • En stor tsk. friskrvet ingefær
  • 1⁄2 tsk. gurkemejerod (’kurkuma’)
  • Et fed hvidløg, finthakket
  • Friskkværnet peber
  • Miks alle ingredienserne sammen i en skål. Holder sig i 2-3 dage i køleskabet.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *