Opskrift – lækker salat med grillede aubergine

Af d. 20. februar 2017

Salaten består af grønne blandede salater, snittet spinat, grillede auberginer og en basilikumspesto.

Auberginen skæres i 1 cm skiver tykke skiver og pensles med lidt ovlivenolie med fint hakket hvidløg, salt, peber, timian og lidt chili.
Auberginerne bages efterfølgende ca. 20 min i ovnen på 180-200 grader.

Basilikumspesto ovenpå:

Rist 250 g. mandler i ovnen i ca 15-20 min på 180 grader og lad dem køle.
Blend dem med 75-100 gram parmasan og 2-3 fed hvidløg til en halvgrov konsistens .
Skær stænglerne af 2 bt. basilikum og blend med, hæld derefter olivenolie i, til pestoen har den rette konsistens.
Lad ikke basilikums bladene kører i blenderen for længe, da de kan få en brændt/bitter smag.
Til sidst smages til med salt og peber.

Velbekomme:-)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.