Opskrift: Knasende bananmusli uden sukker

Af d. 5. januar 2016

Fra niecen i Jylland kommer her en lækker opskrift som du må prøve:)

  • 3 dl havregryn
  • 1 dl græskar/solsikkerkerner
  • 1 dl mandler/nødder
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk vanillepulver
  • 1 spsk peanutbutter (kan udelades)
  • 1 most moden banan
  • 1 dl vand

De våde ingredienser + krydderierne blandes i en skål og hældes efterfølgende over musliblandingen. Sørg for at det hele er godt dækket ind. Det hele hældes efterfølgende på en bageplade og bages i ovnen ca. 25 min ved 180 grader til det er gyldent og sprødt. Du kan evt. Rode lidt rundt i det undervejs.

Derefter tilsættes

  • 1 dl kokoschips
  • 1 dl morbær/rosiner

Lad det køle godt af inden det kommes i en lukket beholder.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.