Opskrift: Grøntsagstårn

Af d. 18. januar 2016

Har brugt denne som forret flere gange, når jeg har haft gæster, og den både smager fantastisk, ser imponerende ud og er nem at lave.

Består af tre lag med henholdsvis marinerede rødbeder, mango og avocado og så plejer jeg at toppe med lidt varierende pynt.

 Opskrift til 4 personer

  • 4 små rødbeder/2 store
  • 1 moden mango
  • 2 små avocadoer
  • Lidt gede feta eller alm. Feta
  • Friske krydderurter (persille eller purløg fungerer godt)
  • Ristede græskarkerner eller solsikkekerner

Skræl og skær rødbede i så fine tern som muligt. Ved dem i en vinaigraitte af olie, lidt sennep , honing og balsamico (gerne noget tid inden de skal bruges, så de rigtig kan tage smag). Snit også mango og avocado I tern.

Saml tartaren ved at bruge en anretterring. Start med rødbede i bunden. Pres den godt sammen. Fyld et lag mango ovenpå, der også presses sammen og afslut med avocado. Fjern ringen og det fineste lille grøntsagstårn står tilbage. Smuldr feta ud over og pynt med lidt friskhakkede urter og sprøde, ristede kerner. Gentag så du har fire portioner.

Server med et par sprøde brødcroutoner og evt. en dip.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.