Opskrift fra Johan Bülow: “Rødebedesalat med lakrids”

Af d. 10. december 2013

Rødbede og lakrids er et hit. Her er salatmesteren, Tina Scheftelowitzs (Suveræne Salater) bud på en saftig en af slagsen

Kog rødbederne i vand i ½-1 time, afhængigt af størrelsen, til de er møre. Skyl dem i koldt vand og smut dem ud af skrællen.
Brug evt. engangshandsker, så du slipper for røde hænder. Skær rødbederne i ½ cm tynde skiver.

Dressing:
Pisk citronsaft, lakridspulver, salt og peber sammen til en dressing og bland den med rødbederne. Smag den til med citronsaft, salt og peber. Anret rødbederne på et fad og dryp fløden over. Drys tranebær og et lille nip lakridspulver over til sidst.

Ingredienser
(4-6 pers.)
900 g rødbeder
4 spsk piskefløde
100 g tørrede tranebær
1 nip Raw Liquorice Powder

Dressing
2½ spsk citronsaft
½ tsk Raw Liquorice Powder
salt og friskkværnet peber

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.