Opskrift: Æggewrap
Æggewrappen er virkelig en favorit. Den er nem at lave, fungerer både som morgenmad, frokost og aftensmad, og med æg i køleskabet, kan man altid lave den og ellers variere efter hvad man lige er i humør til. Her har jeg fyldt den med flødeost (med pesto smag), lidt kylling, en skive sprød serano, revet gulerod, avocado og tomat, men ofte fylder jeg den også med laks, spinat, avocado-mos og lidt feta.
Til 1 wrap:
- 1 stort æg
- 1 lille spsk mel – jeg burger altid majs, men alm. Hvede, rug eller havre er også fint
- 1 spsk mælk (eller vand)
- 0,5 salt
- Lidt friske eller tørrede krydderurter
Bland alle ingredienserne sammen, og hæld massen på en varm pande, så den flyder ud som en meget tynd omelet – eller nærmest en pandekage. Steg den ved medium varme til den er fast og vend den.
Når wrappen er færdig smører jeg den med enten pesto, avocadomos eller flødeost, og fylder kylling eller laks og blandet grønt i. Hvis det er til aftensmad serverer jeg enten med bønnefritter eller en god salat.