Omelet om morgenen fordi det mætter mere – her min favorit

Af d. 17. august 2017

Der findes flere forslag til en god morgenmad. Dog er den her en af mine absolutte favoritter. Det er den fordi den gør mig mæt i længere tid. Rent faktisk helt frem til frokost selvom jeg har været tidligt oppe. Der næst kan jeg godt lide, at den er lidt sød:)

Omeletten består af 2 æg, 1/2 banan og en spiseske fuldkornsrismel. Rismel fordi det smager bedst:) Og dertil danske jordbær.

Og selv om jeg lever af, at kostvejlede andre synes jeg stadig det er interesant, at mærke forskellen mellem, at starte dagen med en morgenmad der er rig på proteiner. I går spiste jeg yoghurt (også proteiner men de mætter mindre). Og ellers har jeg spiste en del havregryn med banan og lidt mandler (nem hurtig løsning med baby på armen). Og en dag en smoothie min datter havde lavet. Og konklusionen er jo bare som det jeg underviser i, at en proteinrig morgenmad som du ser på billede holdere dig mæt langt op af formiddagen. Det er bare en super start på dagen og giver øget fokus. Ikke at det andet mad jeg har spist er dårligt, men min sult indtræffer bare kl. 10-11 stykker, hvis jeg har spist tidligt.

 

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *