Morgenmad med kanelsnegel

Af d. 6. juni 2015

En af de kvinder jeg kostvejleder sendte mig dette billede af sin morgenmad, og det fik et smil frem på mine læber.

Grunden til at jeg vælger, at lægge det ud på bloggen her, er at den rent faktisk er et godt eksempel på, hvordan du finder et kompromis mellem den  sunde livsstil, balance og ønsket om den slanke linje.

Så mange af dem som kommer til mig for kostvejledning, tror at det kun er muligt, at blive slank ved af forårsage, alt der er usundt. Og det er ikke korrekt!!! Det vil til enhver en tid handle om den samlede mængde af mad du indtager set i forhold til, hvor meget du bevæger dig.

Og når jeg skriver “balance”, så mener jeg, at du er i stand til, at spise “mindre sunde” ting, som kager, slik og alkohol uden, at det kammer over for dig. At det i en moderat mængde kan indgå som en del af din kost – ene og alene fordi du har lyst til smagen. Men at hovedbestanddelen af din kost er sund og nærende mad.

 

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *