Min favorit morgenmad

Af d. 31. marts 2014

Har vist denne morgenmad før. Har ikke lavet den i noget tid, da jeg gerne vil variere. Når noget fungerer, så “hænger” man ofte fast i det samme mønster. Den her morgenmad synes jeg er super lækker, nem at lave og holder mig mæt i lang tid.

Har for vane at sætte den over inden jeg går i bad ved svag varme. Det er næsten en fast morgenrutine.

 • 2 æg
 • 1/2 banan
 • En stor spiske rismel
 • Det hele i en blender. Steg på panden i lidt økologisk smør og dertil friske bær.

Kun tilbage at sige jumii og god dag:-)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentar

 1. Hej Lotte.
  Hvor ser det lækkert ud!! TAK for inspiration:)
  Jeg vil høre dig om din mening mht. bær og kemi. Du poster ofte billeder med bær som tilbehør, men vi hører jo alle steder at de er fyldt med pesticider mm., med mindre de er økologiske. Jeg bor i en mindre by hvor det er svært at få friske økologiske bær.
  Hilsen
  Christina

  1. Kære Christina,

   Det er ganske rigtig at der gennem de seneste år, har været problemer med friske bær såvel som frost bær. Det er ikke kun pesticider man skal være bange for men også mange bakterier herunder bakterier fra fæces. Gå efter de økologiske bær og køb dem lige så gerne på frost som friske. Er det hindbær vil jeg som udgangspunkt anbefale at de lige bliver overhældt med kogende vand, for herigennem at minimerer de fæcesbakterier der muligvis kunne være til stede.

   Kh Lotte