Opskrift: Mexikansk Gryderet
4 Pers
- Et løg
- To fed hvidløg
- 400 g oksekød
- 2 porrer
- En squash
- En dåse kikærter (se billede)
- En dåse Black beans (se billede)
- En dåse flået tomater
- To tsk paprika
- Tre drys ingefærpulver
- 4 spsk balsamico eddike
- En lille tsk chilipulver
- Smag til med salt og peber
- Svits løg og hvidløg i olie
- Kom herefter oksekødet i
- Snit porrerne i skiver og squashen i tynde skiver
- Når det er brunet kommes de snittet grøntsager i
- Kom efter lidt tid de flåede tomater i gryden
- De to andre dåser med kikærter og bønner, hældes i en si og skyldes over med vand
- Hæld dem i gryden når det er dryppet af for vand
- Tilsæt herefter alle krydderierne og smag til med salt og peber
- Lad det simre i en 20-30 minutters tid
- Server og kom en klat skyr eller cremefraiche hvis man lyster
Kan spise med ris, bulgur, kartofler eller blot inden ting.
- Frisk marineret kylling
- Kom kyllingen i en pose
- Hæld en halv dl soya i
- To spsk olie
- To-tre drys ingefærpulver
- To-tre tsk karry
- Akacie honning på str med en tsk
- Salt og peber efter smag
Steg på panden i kokosolie (smagsneutral)