Meget sen aftensmad

Af d. 24. juli 2013

Jeg har netop spist aftensmad. Meget sent vil de fleste tænke. Det er det også, men er først kommet hjem fra et hav af møder.

Mange tror, at man skal passe på med at spise for sent om aftenen. At det er usundt for kroppen. Jeg vil til enhver en tid også spise tidligere end i dag. Men omvendt har jeg ofte dage, hvor jeg er meget sent færdig med at arbejde.

Hvis du ønsker at tabe dig, vil det til enhver en tid, handle om dagens samlede mængden af mad.

I starten spiste jeg ikke rigtig mad. Tog en knækbrød, kiks eller hvad jeg nemt lige kunne finde i skabet. Resultat var at jeg virkelig kunne mærke det på min krop. Fik simpelthen for lidt rigtig mad, og kom til at mangle energi.

Derfor tvinger jeg mig selv til at lave noget rigtig mad selvom klokken er mange. Du skal her tænke på, at jeg ikke har fået aftensmad. Der er ikke tale om et ekstra måltid, men bare om et sent/forskudt måltid.

Her til aften sprang jeg i Døgn Netto og købte en bakke hindbær og en pakke okse carpaccio. Tog få minutter og ingen tid at tilberede.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *