Hvor meget bevæger du dig på en arbejdsdag?

Af d. 26. april 2017

Jeg har efterhånden arbejdet hos Lotte i nogle år og hører hver eneste dag, at vi skal have mere daglig bevægelse ind i vores hverdag. Jeg ved at mange af vores kunder har stillesiddende jobs, og forstår godt at det kan tage tid efterfølgende at skulle indhente de 10.000 skridt efter en hel arbejdsdag. Jeg synes selv, at det er sjovt, at tracke min egen aktivitet og blev meget overrasket, da mit ur pludselig bippede efter min weekend vagt. På billede overfor kan du se, at jeg altså bruger 11 timer på at tage 11.000 skridt. Dette er selvfølgelig med en masse sidde pauser ind i mellem, men jeg ved at det kræver en god lang gå tur, at få de 10.000 skridt på måleren.

Lea receptionist i Arndal

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *