Løbe intervaller i det fri og få andre til at smile

Af d. 26. august 2012

Fik i dag denne sjove mail af en af mine elever.

Elsker når folk kan få mig til at grine foran computeren. Det gjorde denne mail.

Lærer mine elever at løbe deres træningspas med forskellig intensitet, fremfor at løbe den samme rute som de har gjort i flere år i samme tempo.

Lenra en af mine flittige elever, der nu er oppe på at have tabt sig over 28,6 kg. Hun skrev denne mail:

Forresten er jeg vild stolt af mig selv fordi jeg her i vest jylland, hvor jeg har været en uge nu med la familia, har trænet hver dag.

Jeg har lavet mit eget pogram med øvelser der minder om dem jeg har i mit personlige dog ikke med den samme vægt men så har jeg gentaget det flere gange. Så har jeg trænet kondition ved at løbe en tur i 40 min hver anden dag.

Folk har bare gloet og tænkt jeg var skør når jeg har løbet alt hvad jeg kunne i 2 minutter op og ned af den samme bakke og kommet igen hele tiden 😀 jeg hørte nogen der sad på deres teresse, der sagde ” Nu kommer hun sgu igen! hvad fanden er det hun laver?? ” Var ret sjovt!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *