Lider du af spændingshovedpine, så prøv at se med her

Af d. 10. maj 2019

Jeg har en kvinde i mit online kostforløb i Jylland. Selvom kostforløbet primært omhandler kosten har jeg et omfattende spørgeskema, hvor jeg spørger ind til at alle aspekter af kroppen og hverdagen. Dette for bedst muligt at kunne vejlede den enkelte og bedre kunne finde frem til, hvilke råd, der vil få folk i mål med deres sundhed.

Kvinden skriver hun i travle/stresset perioder på job tager panodiler for spændingshovedpine.

Jeg har derfor lavet disse 3 korte videoer som jeg gerne vil hun arbejder med hver dag. Og at hun efter en periode sender mig en film retur, så jeg kan se hun gør det rigtig.

Når vi har travlt/stresset er det for de fleste en naturlig reaktion at trække vejret i brystkassen.

Klik ind HER og se videoen.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *