Lækker portionsanrettet brunch

Af d. 10. april 2013

En af mine boot camp deltager har sendt dette billede til mig af en super lækker brunch.

Hun skriver til mig, at hun skulle have besøg af en veninde hun ikke havde set længe, og derfor var lidt i tvivl om, hvorvidt hun skulle lave en klassisk brunch med rundstykker etc. eller om hun kunne serverer bagt laks eller lignende. Som        hun skrev til mig, er det jo uvant for de fleste, at spise proteiner om morgenen, og hun var ikke sikker på at ovnbagtlaks ville glæde veninden.

Hun valgte at tage udgangspunkt i sin nye livsstil og tilføje lidt ekstra lækkert.

  • Rejesalat m. avokado (Rejer, skyr, øko mayo, citron, dild, salt & peber)
  • Øko leverpostej m. ristede champignoner & bacon (Hertil spiste jeg selv en kvart skive rugbrød)
  • Røræg m. øko chorizo, chili & rødløg
  • 1 Øko Dadel indbagt i tørsaltet øko bacon
  • Hjemmelavet brownie m. frugt

Synes hendes anretning er super lækker og inspirerende. Og så er jeg jo den store tilhænger at, at det er lavet lækkert for øjet og portionsanrettet. Et rigtig godt tip til dig, der gerne vil holde den slanke linje.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *