Kostvejledning for kræftpatienter og andre der har brug for et wake-up-call

Af d. 6. november 2013

Har netop udviklet en ny kostvejledning, der bygger på den vejledning diætist Stina Dannerfjord tidligere har arbejdet med i forhold til kræftpatienter.

“Arndal Kvik Kost er netop den måde jeg arbejdede på, da jeg kostvejledte kræftpatienter. De fandt det meget interessant og brugbart.

Der var faktisk også folk der ikke var syge der købte sådan en vejledning, netop fordi det kan være et Wake-up-call for folk.”

Min erfaring er, at mange ikke får dækket behov for næringsstoffer. Stina har lavet flere analyser på de boot camp deltager, der tilmelder sig grundet manglende energi. Og når kosten ændres i henhold til vores anbefalinger har de energi efter 14 dage.

Kostvejledningen foregår som følger

Vores nye 1-times kostvejledning er løsningen til dig, der efterlyser helt konkrete forslag til, hvordan du optimere din kost i forhold til indtagelse af næringsstoffer. Ud fra din nuværende kost foretager vores diætist en analyse af både makro- og mikronæringsstoffer (dvs. din indtagelse af proteiner, fedt og kulhydrat optimal) for i sidste ende at kunne fortælle dig, om du får de anbefalede mængder af vitaminer og mineraler.

Sådan foregår det

Du laver en kostregistrering (dvs. en liste over alt, hvad du har indtaget) over tre hele dage. Vores diætist analyserer den og udarbejder feedback, der vil hjælpe dig til en konkret forståelse af din kost samt fortælle dig hvordan den kan optimeres med henblik på at øge dit energiniveau og din sundhed – alt sammen noget, din diætist gennemgår med dig over en times personlig vejledning.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *