Kostvejledning i en bar

Af d. 24. februar 2013

Ja det var, hvad jeg blev udsat for forleden aften.

Var på bar med en veninde, der siger til bartenderen, at hun gerne vil bestille to drinks. Til hende selv vil hun gerne have den mest ekstravagante udgave han kan komme på, og til min veninde kan du bare lave en skinny bitch. Nej, griner jeg. For en skinny bitch er lavet på cola zero. Og jeg kan ikke lide cola.

Bartenderen forsikre mig, at han kan en udgave, der er mere skinny end den normale version. En kombination af vodka, danskvand og lidt lime.

Ja, dagen der på har jeg så lige regnet lidt på det. Og han havde ret.

Limesaft er stort set kaloriefrit i de mængder, så en 4 cl. skinny bitch med lime og danskvand løber max op i 94 kcal 🙂

Vil så lige tilføje, at den drak jeg kun en af. Resten af aften stod på mere kulørte drinks. Men vil man holde kalorierne i skak, så er det da en god løsning:-)

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *