Konditallet forbedret med 105 procent

Af d. 11. marts 2014

Ja du læste rigtigt. Har haft en deltager på Boot Camp forløbet, som forbedrede sit kondital med ikke mindre end 105 procent. En absolut rekord blandt dem som jeg har vejledt.

Sådan en forbedring kan finde sted ved de deltagere, der starter med et dårligt kondital. Det er klart, at jo bedre dit kondital er, jo svære er det at forbedre det i procent.

Kondital ved start var 20. Ved midtvejstesten efter 6 uger oppe på 33 og til sluttesten efter de 12 uger 41. Det svarer til en forbedring på 105 procent.

Kvinden er knap 50 år. Ingen skader. Og har ikke trænet i mange år. Stabil og uden skadet. Det betyder, at jeg har kunne lægge et hårdt program fra første dag.

Programmet har bestået af 10 øvelser som hun har udført to sæt af. Ind i mellem disse øvelser har hun udført 5 intervaller af 2 minutter på løbebåndet med høj intensitet. Hun har lavet to øvelser 4 gange og derefter et interval. Intervallet på løbebåndet har været op af bakke, så det har været hårdt, men ikke med særlig høj fart.

Det program har hun udført to gange om ugen. Og en gang om ugen har hun udført fællestræningen. En time, der er baseret på cirkeltræning.

Dvs. hun har trænet 3 gange om ugen i 12 uger og har forbedret sit kondital med 105 procent. Dette case er et fremragende eksempel på, at når dit program skræddersyes og du har fokus på intensitet kan du udvikle din form markant på kort tid. Og vel og mærke på 3 timers træning om ugen.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *