Kom ud af din comfort zone

Af d. 22. juni 2014

Det er første punkt ud af 7 i en artikel i Psykologi omkring, hvordan du får succes.

Netop dette punkt fangede mig, da jeg også fremhæver dette, når jeg vejleder i kost og motion. Nemlig at for, at du opnår en ændring er du nød til at gøre noget andet end du plejer. Lyder måske så logisk, at det næsten er dumt. Men ikke desto mindre oplever jeg ofte, at folk verbaliser, hvad de ønsker at opnå, men at de gør lige præcis det de plejer.

I mine forløb handler det om kost og motion. I artiklen om alt hvad vi generelt gør i livet.

Psykolog Mette Holm skriver:

“Træd ud på usikker grund! Forandring er handling, og hvis du bliver ved med at gøre, som du altid har gjort, bliver du ved med at få, hvad du altid har fået.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *