Kokos og koriander i laks

Af d. 27. juni 2012

KOKOS OG KORIANDER LAKS

Tilberedningstid: 20 minutter

Ingredienser • 2 laksefileter med skind, ca. 50 gr. • 5 gr. friskrevet kokos eller 1⁄2 spsk. kokosmælk • 2 spsk. citronsaft • Friskkværnet sort peber • 6 store kviste frisk koriander

Rengør laksen og læg filterne på et stykke staniol med skindet nedad. Staniolet skal være stort nok til at du kan pakken laken ind.

Hæld halvdelen af kokosen og citronsaften over laksen, og krydr med sort peber. Læg 3 ko- rianderkviste på toppen af hvert stykke laks, før du pakker dem ind. Lad laksen stå, mens du tilbreder resten af måltidet, så fisken rigtig kan absorbere smag.

Opvarm ovnen til 50 grader og bag laksen i 0-5 minutter i en 50 grader varm ovn. Hæld saften fra pakken over laksen inden servering, for at give ekstra smag.

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.