Et kødfrit måltid med falafel og humus
Falafel:
- 2 ds kikærter
- 2-3 fed hvidløg
- 2 æg
- Citronsaft
- Spidskommen
- Salt & peber
- Sesam
- Snittet spinat
- Evt. fint snittet spidskål
Blend sammen, bind det med lidt kikærte eller rismel , så det ikke er for tyndt. Steg i olie. Server med salater, og evt. en dip.
På foto: Revet rødbede, spinat, ristede hakkede mandler, olivenolie, citronsaft og lidt revet hvidløg. Snittet spidskål, rå gulerødder, friske ærter, avocado.
Dressing af en klat god Mayo, lidt lys balsamico, stødt korianderfrø, lidt vand , salt&peber
Humus:
- 1 ds øko kikærter
- 2 ske tahin
- citronsaft
- Hvidløg
- Spidskommen
- Olivenolie
- Salt & peber