Et kødfrit måltid med falafel og humus

Af d. 8. september 2017

Falafel:

  • 2 ds kikærter
  • 2-3 fed hvidløg
  • 2 æg
  • Citronsaft
  • Spidskommen
  • Salt & peber
  • Sesam
  • Snittet spinat
  • Evt. fint snittet spidskål

Blend sammen, bind det med lidt kikærte eller rismel , så det ikke er for tyndt. Steg i olie. Server med salater, og evt. en dip.
På foto: Revet rødbede, spinat, ristede hakkede mandler, olivenolie, citronsaft og lidt revet hvidløg. Snittet spidskål, rå gulerødder, friske ærter, avocado.

Dressing af en klat god Mayo, lidt lys balsamico, stødt korianderfrø, lidt vand , salt&peber
Humus:

  • 1 ds øko kikærter
  • 2 ske tahin
  • citronsaft
  • Hvidløg
  • Spidskommen
  • Olivenolie
  • Salt & peber

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *