Kan jeg spise en ostemad, når jeg ønsker at være sund?

Af d. 10. september 2017

Den her fik mig til at smile:))

Jeg kostvejleder ung kvinde, som ikke er vant til at spise morgenmad.

Hun har spist, hvad du ser på billede. En lille portion, men den rette mængde for hende, at starte dagen med. Og jeg er som vejleder glad for, at hun er kommet i gang med at spise lidt om morgenen.

Mange undlader osten, når du lægger kosten om til en sundere livsstil, og det er altså ikke nødvendigt. Ost er sundt!!  Gå efter smagen og vælg eks. en skive knækbrød eller en skive rugbrød og lige præcis den type ost du bedst kan lide, også selvom det er en fuld fed ost. Personligt kunne jeg aldrig finde på, at spise en low-fat ost.

Dog skal du (hvis du gerne vil tabe dig), sikre dig at mængden af kulhydrat, dvs. brød – ikke bliver for stor. Så heller en skive knækbrød eller rugbrød.

“Den ostemad er det første jeg tænker på, når jeg slår øjnene op hehe og jeg plejede ikke at spise morgenmad.”

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *