Kæmper du mod dig selv i ønsket om at forandre din krop?

Af d. 26. august 2015

Jeg har tidligere lagt dette citat op på bloggen, men ikke desto mindre gør jeg det igen.

Det gør jeg, fordi jeg møder så mange kvinder, for hvem ønsket om at ændre kroppen virker som en kamp mod dem selv. Og Demi Moore siger det bare meget præcist.

“Jeg var ekstremt besat af min krop. Jeg gjorde  den til målestok for mit eget værd. Jeg forsøgte at dominere  den, hvilket jeg gjorde, og jeg ændrede den flere gange. Men det varede aldrig ved, og i sidste ende gav det mig ikke andet  end en midlertidig lykkefølelse. Løser det noget at være tynd?  Nej. Det ironiske er, at da jeg opgav ønsket om at dominere min krop, fik jeg faktisk den krop, jeg altid har ønsket mig. Men det skete først, da jeg holdt op med at forsøge at  kontrollere den. I sidste ende er den slags besættelse nytteløs  og meningsløs”. Demi Moore

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *