Jysk aftensmad – Spis til du ikke er sulten mere

Af d. 15. november 2012

Har min dejlige mor fra Jylland på besøg her i detKøbenhavnske. Og hun har været så sød, at lave aftensmad i dag.

Smiler lidt, fordi min mor er opvokset ved Vestkysten, og hendes mad er meget dansk. Selvom hun altid eksperimenterer med nyt fra blade hun læser, når jeg kommer på besøg.

I dag havde hun lavet bagekartofler, fraseret porre og frikadeller. Dertil lidt hvidløgsmør.

Et lidt bastant måltid i sammenligning med den mad jeg selv laver. Og jeg spiste derfor ikke helt op. Spiser til jeg ikke er sulten mere. Hvilket er nøglen at holde en stabil vægt. Jeg spiser ikke mere fordi forrådet er større. Føl efter i din mave:)

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *