Gæsteblogger

Mette Marie Lange og jeg er blevet sms-veninder. Mette Marie sender fotos af alt hun spiser også her over julen. Meget interessant for mig, da dem jeg vejleder normalt får “fri” for mine tanker her mellem jul og nytår.

Mette Marie er i samarbejde med Politikens Forlag i gang med at teste min træningsmetode i forbindelse med udgivelsen af min kommende bog – “Styrketræning for kvinder – Træn dig 10 år yngre på 12 uger”.

Noget af det som gør mig mest glad er det som Mette Marie skriver i indlægget her. At hun reelt er startet op for at tone kroppen efter en tvillingefødsel, men at hun efter 4. træningstime hos mig ikke har ondt i ryggen mere. Dem som følger hende ønsker jo at se synlige resultater – sådan er det jo. Det kommer de også til, men for mig handler det primært om at gøre kroppen stærkt og smertefri. At tage udgangspunkt i, hvor den enkelte skal styrkes, og vælge øvelserne ud derfra.

Hun er smuk i forvejen. Og bliver endnu smukkere. Men mest af alt stærk “inden-i”:-)

Læs indlægget her

2 kommentarer

 1. Hej Lotte.
  Hvornår udkommer din bog? Kommer der til at være øvelser i, som man kan træne hjemme – eller skal der bruges maskiner?
  … og tak for en fed blog og god inspiration!
  /Anne

 2. Hej Anne,

  Tusinde tak for feedback – det varmer!

  Det er primært øvelser i træningscenter, da det er det optimale i forhold til at bygge musklerne op. MEN – der er mange kropsøvelser uden maskiner også.

  Bogen beskriver hele mit træningskoncept og hvordan du optimalt sammensætter dit program. Dvs. det er også muligt, at sætte andre øvelser ind, bare konceptet, dvs. opbygningen følges.

  Håber det giver mening:))

  KH Lotte

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment