Jeg har lige spist en nutella mad som en del af min morgenmad

Af d. 24. januar 2016

Ja, du læste rigtigt, og på billede kan du se banditten.

Jeg har netop lavet lækker morgenmad til min familie. Den bestod af scramblet eggs med grønsager. Yoghurt med frugt. Og så har jeg været hos bageren, da jeg gik tur med hunden. Claus Meyer ligger lige ved siden af og hans brød er bare noget af det absolut bedste.

Mine børn fik nutella på deres stykke brød og det havde jeg også lyst til.

Grunden til at jeg vælger, at sende dig dette billede er for at illustrere, at du godt kan være sund og slank og samtidig spise nutella eller andet mindre sundt.

At den sunde livstil ikke er enten eller. Det er sjældent jeg modtager et billede med både sundt og mindre sundt på samme tallerken fra dem som jeg kostvejleder. Det er som om de fleste tænker enten eller. At det kun er rigtigt, når det er hundredprocent sundt. Og andre dage giver man så slip og så er det hundredprocent usundt. Min holdning er at balancen og det naturlige forhold til mad ligger i midten. Hvis dit primære indtag af mad er sundt, så er der plads til at du supplerer med noget mindre sundt eller kalorierigt uden at det tager overhånd.

I forhold til ønsket om en bestemt vægt eller at være normalvægtigt, så handler det udelukkende om at dagens samlede indtag af mad (energi ind) ikke overstiger den mængde energi du omsætter, dvs. hvor mange kalorier du forbrænder fordi du bevæger dig.

Husk 10.000 skridt om dagen som daglig bevægelse:-)

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *