Body Boot CampKost
Lægger ofte noget op om mit Boot Camp forløb og deltagere som har tabt sig. Men mit Boot Camp handler også om så meget andet end vægttab. Og har altid deltager med, der primært har til formål, at øge deres sundhed. En af dem er Sonja Richter.

“Min vægt har altid ligget i underkanten af, hvad der er sundt. Det har jeg bare ikke vidst. Men det er lige så farligt at være for tynd som at være for tyk. Jeg har altid været klar over, at min krop er mit vigtigste instrument, og jeg har trænet, så jeg kunne passe mit elskede arbejde. Men jeg har ikke respekteret min krop. Det er sådan noget, kroppen sender en regning for omkring de 40, så der tog jeg på en bootcamp hos Lotte Arndal. Her indså jeg, at jeg aldrig har spist nok i forhold til, hvor meget jeg bevæger mig, og at mine tiltagende søvnproblemer ikke er noget, jeg skal finde mig i. Jeg gør mere for min sundhed nu end før, fordi det føles absolut nødvendigt, for at jeg kan fortsætte med det, jeg gerne vil. Jeg træner, spiser og sover en del mere end før”.

Læs hele artiklen fra Magasinet Liv HER.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

Post comment