Jeg er træt og sulten og gider ikke lave mad

Af d. 6. marts 2013

Ja, du læste rigtigt. Sådan havde jeg det i dag. Har haft en sindssyg lang arbejdsdag. Og jeg er død træt. Da jeg stod i Netto med to børn, var det dagen, hvor det virkede helt uoverskueligt, at skulle købe ind og gå hjem og lave mad. Gider simpelthen ikke i dag.

Måske du tænker, hvorfor pokker lægger hun sådan noget ud på en sundhedsblog. Det gør jeg bevidst for at vise dig, at selv når man har nul energi kan man faktisk træffe et ok valg.

Og så fordi jeg i min vejledning ofte bliver mødt med: “Jamen Lotte – jeg var så træt – jeg havde så travlt etc”. Hvilket så bruges som argument for at spise noget meget usundt og ikke mindst i den forkerte mængde, og en ikke optimal kostsammensætning.

På billede ser du en færdiglavet lagsagne og en rodfrugt salat. Rodfrugt salaten mættede meget. Og det jeg gerne vil have du bemærker er fordelingen af de to – lagsagne og salat.

Energifordelingen i dette måltid er ok. Fik grønsager. Og det tog lige præcis 1 minut at købe ind. 1 minut at lægge op på tallerken.

Nu lægger jeg mig på sofaen:)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *