Ibi Støving: Juhuuuuuu!

Af d. 7. oktober 2011

Juhuuuuu!

Ja, undskyld min noget infantile start på denne blog men jeg er gået 1  størrelse ned. Det er sgu da fedt. Jeg vidste godt at man på Arndals Boot Camp forbrænder kalorier i en sådan grad at jeg smager som det døde hav efter en times træning.…. Jeg troede ikke jeg nogensinde skulle komme ned i de jeans ,som jeg udelukkende har haft liggende i skabet fordi de var dyre og som jeg en dag håbede på kunne kravle ned i. De er 8 år gamle. De er også  gået fuldstændigt af mode – næsten så jeg tror, de kommer på mode igen om lidt. Jeg VED, at vi alle sammen har noget undertøj, jeans, kjoleværk som ligger og putter sig dybt inde i rodet, som vi håber på en dag ser dagens lys. Fordi vi har sådan en utopisk og urealistisk tankegang omkring det at komme i form – det er nok noget der sker af sig selv.

Jeg har bl.a også noget meget sexet lingerie, som jeg købte i dyre domme engang. Kender i det? Inde i omklædningsrummet så jeg lige pludselig så slank og brun ud. Mine ben var utrolig lange  – meget længere end i det spejl jeg havde gloet i dagen før derhjemme. Nå, men så måtte jeg jo havde tabt mig overnight.  Tror tilmed at jeg sammenlignede mig selv med Linda Evangelista og styrede lige mod ekspedienten helt stolt  – ” Ja, tak jeg vil gerne have 4 sæt af det her” – det sidder helt utrolig godt på mig”.

Christ!.

Selvfølgelig var de spejle og det lys det rene fup – og min krop havde da ikke tabt et gram siden dagen før. Ville også være underligt med den liter økologisk flødeis jeg havde kørt ind fordi Danmark tabte til Spanien.

Det er jo klart at resultater af enhver art – kræver hårdt arbejde. Sådan er det bare. Og det er også godt nok. For når man ikke er kommet let til tingene – så mærker man livet. Mærker hvor stolt man bliver over alle de svedeture og løbeture.  Jeg er skisme da super glad for at jeg nu kan komme ned i en anden størrelse tøj – og hvorfor – ? Fordi det også betyder, at jeg har taget mig sammen til at dyrke mere motion, spise mindre sukker og fordele mit proteinindtag gennem dagen på en bedre måde.

Min røv er også blevet mindre og fladere. Og det siger jeg dig, Lotte – den vil jeg ikke af med. Og det er næsten som om jeg kan høre hende råbe: ” SÅ kom i gang med de squats – og godt ned i knæene”.

Jaja – jeg skal nok – for mig selv.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *