Ibi Støving: Logistik og prioritering

Af d. 14. oktober 2011

NU har jeg været i gang i 5 uger på Lottes Bootcamp.  Det har været så hårdt at få det hele til at gå op i en højere enhed. Mit singleliv/love life er praktisk talt gået i glemmebogen. Det hedder MOR; ARBEJDE, TRÆNING; SOVE; og indimellem spiser jeg nogle meget store portioner mad som jeg tygger langsomt med lukkede øjne fordi jeg er så smadret. Jeg har fået fornyet energi men min krop er også slidt.  Det er altså ikke for pattebørn at rende rundt i fitnesscentre rundt om i landet (vi er pt i gang med optagelserne til Ånderne Vender Tilbage 2 på Tv3 Puls – og kan ikke altid være der hvor Lotte er) .

Efter endt arbejdsdag  – om vi så har skudt optagelserne i Ribe eller Ålborg – så har jeg i stedet for at kaste mig ned i hotelsengen  – trukket i joggingtøjet og løbet ned til det lokale fitness center og hevet i lidt jern.  De har kigget noget rundt om i landet når jeg rullede rundt på deres bolde og  ”voldtog” deres løbebånd ved at løbe på tåspidserne og ikke på hælen – og de har kigget endnu mere når jeg sporadisk har bandet højlydt over de tonsvis af muffins og andet bagværk, som jeg har inhaleret til diverse børnefødselsdage, barselsdage, forældrebesøg i børnehaven og andre undskyldnings-arrangementer for at overspise og hygge. Men det virker. Og hver gang er jeg mere og mere stolt over mig selv.

For tro mig: jeg har over 100 undskyldninger som jeg kan hive op af Enlig Mor- kataloget. Men ærlig talt – så er den plade simpelthen ved at være for ridset. Det kræver dog to ting (for mig)

LOGISTIK

og

PRIORITERING

Jeg har ikke en kæreste som jeg skal rumme  – men kun min søn. Jeg har formidable veninder, der holder ud at vi mødes på Skype, Facebook og sms. Og enkelte gange i en sen aftentime på mobilen. Og så har jeg en søn der finder sig i at se en tegnefilm siddende på en madras i fitnesscenteret mens hans mor puster og stønner og bander lavmælt  – det ville ikke kunne lade sig gøre uden disse faktorer.

4. uge føltes som en evighed. Men også mere som en livsstil nu – end som ”noget man lige gør i en periode og så er det tilbage i The Cupcake Mafia”. ……Det er rart at dyrke sport, det er endnu mere rart at se og mærke resultater og det er det bedste for psyken at man fuldfører noget.  Jeg er på vej – og elsker at være på vejen-)

IBI

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *