Ibi Støving: Champagne

Af d. 8. oktober 2011

CHAMPAGNE! Ja, undskyld Lotte, min krop, mit hoved og min træning. Men nu skal den altså have én over nakken. Synes jeg fortjener det;-)

Der er et eller andet ved at træne hårdt, spise alt det rigtige, gå ordentlig tid i seng, ikke bande, ikke ryge, ikke tænke dårlige tanker, tjekke sin daglige afføring (ja du læste rigtigt) , passe sin egen tallerken og generelt prøve at sprede god karma…..der får det værste op i mig.

I dag tager jeg en champagnerus med tøserne, får danset så jeg bestemt kommer til at fortryde det i morgen, på med make-uppen, i med curlerne, og op på de høje stiletter. Jeg har lyst til at vise hele verden at jeg er dygtig og at jeg gør fremskridt. Det er 2 måneder siden at jeg sidst var i byen  og det er alene baseret på at jeg ikke har lyst til ” at falde i” – og gå tilbage til sukker, fastfood og dårlig samvittighed. Så i dag er det en beslutning jeg tager – i samråd med min krop (christ en hård forhandlingspartner) – og jeg vandt en nat ude.

Ved sgu da godt den står på straf i morgen med kylling der hvor jeg helst vil have en beskidt burger, og vand hvor jeg helst vil have en smoothie med ekstra smoothie. Ved godt jeg skal ud og løbe ekstra stærkt i morgen og at min sved kommer til at lugte af Zen – but so be it.

Jeg er stolt af det resultat jeg har opnået so far – og den nye kjole i skabet skal luftes… BUM

Mandag er jeg på igen – som om intet var hændt – bare jeg ikke møder Lotte i byen. Så får jeg bestemt en flad!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *