Iben Hjejle har meldt sig under fanerne til en omgang Boot Camp Level 2

Af d. 11. januar 2013

Ved ikke helt, hvad jeg skal sige til Ibens første uge af forløbet andet end: Iben, du kan vente dig til på mandag:)

Høre Ibens beretning om ugens faste her:  IBEN Bootcamp

Rigtig god weekend.-)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 kommentar

  1. Hi hi iben 🙂

    Bortset fra en fyr på kontoret, der kalder sig din bror, navngivet Trylle-Morten af min datter, for et trick med en tyvekrone, så er det længe siden, at jeg har hørt noget så sjovt. Dels er det jo hylende med din indtalte “kostdagbog” og så er det råmorsomt, at høre vores søvnmåler beskrevet som kukkeur af en, der ikke har set den lille it-gadget, der er tale om. En Tama-gucci look-a-like, der lever sit eget liv helt uden omsorg, men sladrer værre end billedbladet. Og så må du i øvrigt ud med, hvad du vejer? Vi siger det ikke til sensationspressen, men jeg hoppede på boot-camp 1 fordi jeg ville gøre dig nummeret efter og skrumpe 2 tøjstørrelser. Bingo, men jeg er en slapsvans, så måske vi ses til fællestræning. Kærligst Elin

  2. Hi hi iben 🙂
    Bortset fra en fyr på kontoret, som kalder sig din bror, navngivet Trylle-Morten af min datter for et trick med en tyvekrone, er det længe siden jeg har hørt nogen så morsom. Det er jo hylende med din indtalte kostdagbog og råmorsom at høre søvnmåleren beskrevet som et kukkeur af en, der endnu ikke har set den lille it-gadget, som der jo er. En Tama-gucci look-a-like, som lever sit eget liv helt uden omsorg, men sladrer værre end Billedbladet. Og så må du udtale din vægt, vi nævner den ikke for sensations-pressen. Jeg meldte mig til bootcamp 1 for at skrumpe 2 tøjstørrelser lige som dig. men jeg er stadig en slapsvans så måske vi ses til fællestræning. Kærligst Elin

  3. Hvad er en Boot Camp Level 2? Kan man tage level 1+2 i forlængelse af hinanden…og hvad er prisen?