Hvorfor får jeg ondt i hovedet af koffeinfri kaffe??

Af d. 16. september 2011

Har fået et interessant spørgsmål omkring, hvorfor man får hovedpine af koffeinfri kaffe. Se spørgsmål og svar nedenfor:

Jeg er begyndt at drikke koffeinfri kaffe og jeg får simpelthen den ondeste hovedpine af det. Hvad kommer de i den slags kaffe, som ikke er i almindelig kaffe? Jeg har drukket almindelig kaffe i mange, mange år uden at få hovedpine af det. Nu har jeg bare hørt at koffein er skadeligt og derfor vil jeg jo gerne holde op.

Den almindelige kaffe indeholder, som du siger, koffein som bl.a. hjælper til at man ikke bliver træt. Samtidig indeholder kaffen en række andre bitterstoffer som gør en masse godt for smagen.

Alle disse stoffer er vanedannende og faktisk er det ikke fordi du har drukket en ny kaffe, som du ikke kan tåle, men snarere fordi du mærker abstinenssymptomer fordi du mangler koffeinen og de andre stoffer.

Det går væk efter nogle dage, men du kan eventuelt vælge at trappe ned på den almindelige kaffe i stedet for at stoppe fra den ene dag til den anden, hvis du vil undgå hovedpinen.

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 komment

  1. Jeg har aldrig drukket kaffe, men er nu begyndt at drikke iskaffe, og har så valgt den ligeså kan være koffeinfri, MEN jeg får sindssyg hovedpine af det.
    Jeg har ikke drukket sodavand eller andet koffeinindholdigt, så iskaffen er ikke erstatning for noget. Så nu stopper jeg min indtagelse af iskaffe.