Hvorfor ønsker du at tabe dig?

Af d. 13. marts 2012

Er det første spørgsmål jeg stiller de deltagere, der har tilmeldt sig mit boot camp forløb, og har skrevet vægttab øverst på listen, af de mål som de ønsker, at opnå med at være med.

Måske tænker du, jamen det er da en soleklar målsætning at have, når man deltagerer i et kost- og motionsprogram. Og ja, det er det selvfølgelig også, men jeg er meget interesseret i at få konkretiseret de bevæggrunde, der ligger bag.

Det primære er, at motivationen kommer fra en selv. Har mange gange hørt, at ens kæreste, mand, forældre etc. ønsker at man taber sig. Og det kan jo være nok så velment, men det betyder jo ikke, at man selv er klar til, at foretage de ændringer, der skal til for at nå målet.

Har virkelig gode resultater med mine boot camp deltagere. Men har haft 2 deltagere, hvor det ikke er gået så godt. Og det har været de to gange et familiemedlem med de bedste intentioner, har købt et boot camp forløb til en af deres kære.

Da jeg spurgte en søn, hvorfor han deltog i programmet svarede han: “Fordi min Far vil have jeg taber mig”. Motivationen var på ingen måde til stede. Og den unge mand valgte også ikke at møde op til over halvdelen af aktiviteterne.

For at skabe en forandring skal du selv kunne føle lysten og motivationen i din mave.

Ikke mindst skal du ikke tro du bliver lykkeligere af at være tynd. Tynd og lykkelig er ikke synonymer.

Flere kvinder tror, at hvis bare de bliver tynde nok, så får de den mand de gerne vil have. Det job de gerne vil etc.

Vil rigtig gerne hjælpe folk med at tabe sig, og få det bedste ud af deres kroppe. Men for mig er det afgørende, at bevæggrundende er de rigtige.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *