Hvor vigtig er din morgenmad?

Af d. 8. april 2014

Min er noget af det vigtigeste. For mig er en start på dagen uden morgenmad, ganske enkelt en dårlig start. Og kommer jeg for sent op vil jeg heller vente til om aftenen med at gå i bad, end at nå et bad og ikke få morgenmad. Altså bare for at beskrive, hvor højt jeg prioriterer det:)

Når jeg har travlt om morgenen, og det har man jo ofte med hund der skal luftes og to små børn. Så gør jeg som jeg gjorde i dag.

En kop grøn te. Et glas koldt vand. Og en skål med yoghurt natural en ca. en dl. musli. Det udgjorde min morgenmad i dag. Det indtog jeg som du kan se på badeværelset mens jeg lagde makeup. Jeg skriver ikke, at det er optimalt. For det optimale er at sidde ned som familie og nyde maden i ro og mag.

Og reelt set så mangler jeg lidt frugt eller grønt til denne morgenmad. MEN blot et eksempel på, hvordan det kan løses på en “ikke optimal dag”.

Ikke optimale dage er normalt der det går galt. Og det meste mad på farten ud af døren er ikke det rigtige.

God dag:-)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *