Hvad overraskede dig? Læs artiklen om Trines forvandling

Af d. 28. april 2012

Læste i går aftes en artikel om en af mine boot camp deltageres oplevelse og resultat ved at deltage på mit forløb. Blev rigtig glad personligt og ikke mindst fagligt, fordi hun fremhævede følgende:

  1. Faktisk troede jeg, der skulle meget mere til for at opnå resultater, så det var rart at opleve det modsatte.
  2. Lotte tror ikke på fanatisme, men derimod at man skal vælge med omhu. Er din last chokolade, så tillad dig selv det, men reducér det.
  3. Det er dumt at bygge et liv op, hvor man skal svede alle sine synder væk, for så skal man jo træne hele tiden. Filosofien er, at hvis man spiser rigtigt, er det nok at træne én time 2-3 gange om ugen.”
  4. Var der noget, der overraskede dig? ”Ja! Hvor meget det handler om, hvordan man har det og ikke i nær så høj grad om udseendet, som var udgangspunktet.
  5. Det sværeste har været at lære at tygge min mad og ikke bare sluge den. Det ligger dybt i mig, at man skal spise op. Så at stoppe når jeg er mæt, er virkelig svært.”
  6. Det lyder frelst, men det handler om at få nogle værktøjer, der virker. Så hvis jeg ryger ud af rytmen, ved jeg, hvordan jeg kommer tilbage igen.

Læs artiklen her: Arndal Body Boot Camp ændrede Trines liv

God weekend:)

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *