Hvad er sundhed for dig?

Af d. 29. marts 2017

Har svaret på en række spørgsmål til GoBeauty. Og mine svar er fundamentet i hele mit kost- og træningskoncept, som jeg brænder for at formidle. Og som jeg mener er essensen af sundhed og en krop og sjæl i balance. Håber du kan finde inspiration i mine svar på nedenstående spørgsmål:)

  • Hvad er sundhed og træning for dig?
  • Hvad bliver du inspireret og motiveret af?
  • Hvor meget fylder sundhed i dit liv?
  • Hvilken træningsform kommer du hurtigt i form af?
  • Hvad er dit bedste råd til dem der gerne vil i gang, men ikke kan finde motivationen?
  • Hvad er dit bedste skønhedstips.

Du kan læse mine svar ved at klikke videre HER.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *