Hvad er din nødløsning?

Af d. 11. januar 2015

Jeg vil anbefale dig, at have et par måltider til både morgen, middag og aften – som eksempler på nødløsninger.

Dermed mener jeg, at det jo ikke er noget problem, at lave sundt mad, når du har tid og overskud. Tid til at købe ind, og tid til at forbedre maden.

Den store udfordring ved jeg både for mig selv og alle dem jeg vejleder er, at spise sundt, når man har rocker travlt. Det er der vi tyr til de lette dårlig løsninger, og nogle gange kommer til, at købe det forkerte.

Mange tror at maden skal være perfekt for at være sundt. Det behøver den ikke.

Maden på billede her er min nødløsning, når jeg har travlt og ikke har fået købt noget spændende mad. Makrel i tomat har jeg altid på dåse. En skive rugbrød under og lidt grønt til. Sværere er det ikke!

Lav din egen liste. Om det så kun er et eksempel på hvert hovedmåltid. Eksempler du vælger, i stedet for det dårlig/forkerte valg.

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *