Har du fået morgenmad?

Af d. 23. september 2019

Er du en af dem som havde for travlt og løb hurtig ud af døren, og som købte noget mindre sundt på vejen på job.  Eller slet ikke fik morgenmad for senere at spise noget mere, fordi sulten indhentede dig?

Jeg har mange karriere folk, der ikke spiser morgenmad fordi de har så travlt. Kombineret med små børn, kan morgnerne være en udfordring.

Har en kvinde i forløb, der sidder i en direktør stilling og har 4 små børn. Og hun har netop truffet en masse hurtige mindre sunde valg i lang tid, fordi hun er der for sine børn og så skal skynde sig på job. På vejen kunne det blive en chokolade croissant. Eller ingen morgenmad. For så om eftermiddagen at spise en marsbar på vejen for at hente børn.

Vi har talt om planlægning. Planlægning er nøglen til at kunne lykkes, hvis man har travlt og er på farten.

Kvinden har taget mig på ordet og har sendt mig dette billede. Hun har simpelthen lavet morgenmad til hele ugen. Og som hun skriver vil hun kunne tage det med i bilen i tilfælde af, at hun ikke når det hjemme.

Jeg anbefaler altid at variere sin mad. Det ved alle er sundest på den lange bane. Men Rom bliver ikke bygget på en dag. Og det her er en rigtig god start.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *