Grundøvelse for aktivering af mave musklerne

Af d. 9. februar 2017

På videoen ser du, hvordan jeg aktiverer mine mavemuskler via åndedrættet. Det er meget tydeligt fordi jeg er gravid, men faktisk er det en øvelse alle mine elever skal lave. Ung som ældre. Og også mændene.

Øvelsen er eminent til, at opnå kontakt og kontrol over musklerne i maven. En kontakt som også forsvinder, hvis du er stresset og ikke trækker vejret ned i maven. Så den er både afspændende og styrkende på en gang.

Øvelsen udgør en grundøvelse i mit ellers hårde Boot Camp program. Alle deltagerne skal kunne mestre denne øvelse. At skabe stor forskel mellem afspænding og spænding.

Og for kvinderne – uanset – hvor lang tid siden det er de har født, ja så sættes knibet ind som en del af øvelsen før selve maven aktiveres.

 

Se videoen HER.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *