Grillet kylling med blåbær

Af d. 31. august 2015

INGREDIENSER:

• 2, 5 dl. rød og grøn peberfrugt i meget fine strimler

• 1 1⁄4 dl rødløg i meget fine strimler

• 2 boghvedepandekager (opskriften jeg sendte ud i går) eller 2 tortillas skåret i strimler

• 1,1/4 dl friske blåbær

• 2,5 dl appelsin (frugtkødet)

• 1 spsk. finthakket koriander

• 1 grillet kyllingebryst skåret i meget fine strimler

DRESSING:

• 2,5 dl hakket ananas

• 15 gr. honning

• 30 gr. tahini

• 1 spsk. revet muskatnød

• 2 spsk. rød chilipasta

• 2 spsk. Dijon sennep

• 1⁄2 liter appelsin juice

• Tilsæt salt og peber efter behag

SÅDAN GØR DU:

Varm ovnen til 175 grader. Grill peberfrugter og løg i 12 minutter. Grill pandekagerne i 6-8 minutter eller indtil de er sprøde. Bland alle ingredienser sammen pånær pandekagerne. Til dressingen: Grill ananasen i ca. 12 minutter eller til det karamelliserer, ligeledes ved 175 grader. Blend alle ingredienserne i en blender til det er flydende. Tilsæt 1 dl dressing til salaten, og vend grundigt. Drys med de ristede pandekager.

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *