Grillet kylling med blåbær
INGREDIENSER:
• 2, 5 dl. rød og grøn peberfrugt i meget fine strimler
• 1 1⁄4 dl rødløg i meget fine strimler
• 2 boghvedepandekager (opskriften jeg sendte ud i går) eller 2 tortillas skåret i strimler
• 1,1/4 dl friske blåbær
• 2,5 dl appelsin (frugtkødet)
• 1 spsk. finthakket koriander
• 1 grillet kyllingebryst skåret i meget fine strimler
DRESSING:
• 2,5 dl hakket ananas
• 15 gr. honning
• 30 gr. tahini
• 1 spsk. revet muskatnød
• 2 spsk. rød chilipasta
• 2 spsk. Dijon sennep
• 1⁄2 liter appelsin juice
• Tilsæt salt og peber efter behag
SÅDAN GØR DU:
Varm ovnen til 175 grader. Grill peberfrugter og løg i 12 minutter. Grill pandekagerne i 6-8 minutter eller indtil de er sprøde. Bland alle ingredienser sammen pånær pandekagerne. Til dressingen: Grill ananasen i ca. 12 minutter eller til det karamelliserer, ligeledes ved 175 grader. Blend alle ingredienserne i en blender til det er flydende. Tilsæt 1 dl dressing til salaten, og vend grundigt. Drys med de ristede pandekager.