Gæsterblogger Brian Lykke – “Jeg er på bonus camp”

Af d. 8. april 2014

Bonus Camp

Jeg er på Boot Camp. Og det er jeg glad for – reeeedi glad! For én ting er den gode form jeg har fået (rettelse: FIGHTET mig til) og den meget bedre mad jeg nu smider indenbords. Det er virkelig fedt og det giver så meget mere energi. Men det havde jeg ærlig talt også forventet af forløbet, det var trods alt meningen med galskaben. Det overraskende jeg oplever her et par måneder inde i forløbet er en del, ret så værdifulde, sidegevinster ved Boot camp´en. Den har sgu udviklet sig til en Bonus Camp!

Et eksempel:

De mange sveddryppende seancer hos Arndal gør at jeg for første gang i mit voksenliv har brug for et ordentligt morgenmåltid.  Jeg er typen der altid har syntes morgenmad var spild af tid. En unødvendighed af de store – så hellere ligge og gasse den en halv time længere under dynen. Hvorfor bruge dyrebar tid om morgenen på at lave mad når man kan snuppe en kop sort kaffe og en smøg på vejen til arbejde? Næh, så hellere bruge noget af min arbejdstid på at stå i kø lidt senere på dagen for at få en halvtør ligbleg bagel med heltræt kylling og ukrudtsmagende ruccula omkranset af blue cheese cream som får ganen og tungen til at smelte sammen i uskøn fedtdans.

Men den går heldigvis ikke længere. Hvis jeg ikke får noget ordentlig kost om morgenen går jeg kold inden frokost. Og nu kommer så den ekstra bonus ved at skifte den triste frokost ud med en stor lækker morgenmad; jeg har fået foræret ny kvalitetstid med mine børn hver eneste morgen. Jeg er gået fra at skovle en omgang havregryn ind i kæften på mine små forsvarsløse døtre fordi tiden var så knap, til at stå tidligere op og tilberede lækker morgenmad – omelet, Jogurt med müsli, frisk frugt og dadler, grovtoast med laks osv. Og ungerne elsker sjovt nok at starte dagen med sådan noget mad fremfor den kedelige Ota Solgryn de fik før (fiskeolien springer de nu over indtil videre forståeligt nok…). Mine døtre bliver heller ikke længere vækket af en desperat morgenhårsramt far i tidsnød og underskud der råber som en anden sergent af sine menige soldater, men af min stille rumsteren i køkkenet.

Morgenen er blevet hygge, snak, god mad og et af dagens højdepunkter. Det er da en bonus der er til at tage og smage på.

God træning!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *