Før træningslogbog året rundt

Af d. 2. juni 2012


Her foto af min private træningslogbog. Hvert eneste år køber jeg en kalender, som jeg hænger op på min opslagstavle. Har træningslogbøger, der går 10 år tilbage.

År tilbage gjorde jeg dette for at periodiser min træning. Når man løber til marathon er det vigtigt træningen er periodiseret med henblik på at nå et optimalt træningsresultat.

Nu fører jeg logbog for at sikre mig jeg får trænet. I en meget travl hverdag kan det være svært at nå. Derfor bruger jeg kalenderen for at holde mig selv i ørene. Mit krav til mig selv er minimum 8 gange træning af 20 minutter på en måned. Ved godt billede er utydeligt, men du ville kunne se nummeringen og cirkel omkring.

Kan varmt anbefale denne registeringsmetode. Når man eks.kommer til onsdag og intet sport har lavet endnu, så “presser” jeg træningen ind før så meget andet inden ugen er omme.

Ej venter til ugen eller måneden efter:)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *