Følg Anette Toftgård og få gode råd med på vejen til, hvordan du kommer i god form

Af d. 25. januar 2015

De næste 12 uger vil du kunne følge Anette Toftgård, som er i gang med at træne sig stærk, sund og yngre udfra min bog. Det interessante i historien er ikke, at Anette er en af mine bedste veninder, men at hun uden hjælpe fra personlig træner selv skal køre et forløb. Hun skal blot følge de anvisninger som jeg giver i bogen.

Til reception på bogen udtalte Anette til Billedbladet: “Jeg har aldrig været en træningspige, er mor til tre børn og har fuldtidsarbejde, så jeg har alle undskyldninger for ikke at få trænet. Men min krop er slap, så nu skal det være”.

Jeg har lovet Anette, at hun om 12 uger fysiologisk er 10 år yngre:))

Følg med når Anette giver gode råd til alle jer, der ikke har købt et personlig træningsforløb, men gået i gang med træning ud fra bogen alene.

God søndag:-)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *