Fiskeolie og Red Bull side om side i mit køleskab

Af d. 6. april 2013

Dette syn fik en af mine venner til at bryde ud i latter. “Hvad pokker er det her?”,  spurgte han, da han åbnede mit køleskab.

Griner – ja side og side i mit køleskab står en fiskeolie og en red bull.

Fiskeolien behøver, hvis ingen forklaring, men det gør den anden nok:-)

Den er eksemplet på, at man godt kan være sund uden at være fanatisk.  Fanatisme er for mig en spiseforstyrrelse. Når den sunde livsstil bliver en  trosretning.

Den kære red bull har faktisk stået der i langt tid – for ja – det er noget jeg sjældent drikker. Og det er ikke noget jeg selv lægger i min indkøbskurv, når jeg køber ind.

Det er dog en lidt sjov historie, for vi var nogle venner, der var på vej til fest. Vi havde aftalt at mødes i min lejlighed og følges ad, da jeg bor centralt. En af mine veninder havde taget vodka og red bull med som en pre-drink inden vi skulle til den store fest. Og som altid kigger folk på mig med blikket “drikker hun mon det”. Og lige den fredag havde jeg lyst og drak en drink som alle andre – giftig som den nok var.

En var i overskud og har nu moret alle i venskabskredsen, når de åbner mit køleskab.

Husk en gang for alle, at den sunde livsstil ikke betyder, at man aldrig må indtaget noget usundt. Det handler ALTID om den samlede mængde og kvalitet på den lange bane.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *